ONTSPANNINGSMASSAGES

Heeft u last van hoofdpijn, stress, spanning, vermoeidheid of gevoelige spieren? Juist in deze tijd waarin de maatschappij steeds drukker wordt kunnen lichamelijke en geestelijke spanningen oplopen. Probeer dan eens een ontspanningsmassage. Het heeft een kalmerende en rustgevende werking voor lichaam en geest. Voor jong en oud! Deze massage is puur een moment van ontspanning, waarbij vooral effleurages (strijkingen) worden toegepast.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of even binnenlopen.

WAARVOOR KUNT U BIJ MATAJOY TERECHT?

Kapsalon MaTaJoy biedt professioneel vakmanschap op het gebied van knippen, kleuren en omvormen. Wij helpen u graag met een goed en gekleurd advies. De filosofie van MaTaJoy is dat alles begint bij deskundigheid op maat, advies en overleg. We kijken naar de wens van de klant, de vorm van het gezicht en de conditie van het haar. Met de nieuwste knip, kleur en omvormtechnieken wordt daarna een perfecte basis gelegd voor een goed vallend kapsel voor dames, heren en kinderen. Uiteraard is en blijft MaTaJoy op de hoogte van de laatste trends op haargebied. We werken met het topproduct Goldwell. Deze biedt een uitgebreid scala productlijnen aan waarmee kwaliteit, educatie, exclusiviteit en vernieuwing de belangrijkste ingrediënten vormen voor succes. Alle productlijnen zijn ontwikkeld met geavanceerde technologieën en met de expertise van Goldwell.

KLASSIEKE MASSAGES

Wij bieden de volgende massages aan:

deelmassage (25 minuten)

algehele massage (55 minuten)

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of even binnenlopen.

HANDGEMAAKTE HOUTEN WOONACCESSOIRES

We hebben in de kapsalon een kleine collectie aan broodplanken, bankjes, kaarsenstandaards. Al deze items zijn handgemaakt en uniek. Het assortiment wisselt geregeld. Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen.

Telefoonnummer MaTaJoy

MaTaJoy

Adres:

De wetering 5
2935 BS Ouderkerk a/d IJssel

Tel:

0180 - 68 31 30